Ons lokaal 

Ons lokaal is volledig gerenoveerd in 2020 en beschikt sindsdien over 5 ruime lokalen en 1 polyvalente zaal. Dit is een paradijs voor een weekend vol plezier. We hebben naast onze binnenruimtes ook een buitenspeelplek die bestaat uit beton met aansluitend een grasveldje. 

Onze keuken is volledig uitgerust met spoelbak, oven, microgolfoven, frigo, diepvries en tot slot 5 kookplaten. Bestek, kookgerief en borden zijn aanwezig.

2020-10-19-044403362.jpg

Locatie

Ons lokaal is gelegen in de groenstraat in Lede. Dit is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer door de trein te nemen naar station Lede. Vandaar is het nog 1,5 km wandelen tot aan het lokaal.

Verhuur

Sinds november 2020 verhuren wij ons volledig gerenoveerd lokaal voor groepen tot 30 personen. 

Wat te doen?

We hebben een leuk bos in de buurt, ideaal voor de zotste bosspelen of een leuke picknick. Het park van Mesen is 1,5 km wandelen van ons lokaal, net naast het station van Lede. Wil je iets minder ver, dan is er op 10 minuutjes wandelen een leuk petanque-pleintje. 

Wil je een grotere uitstap plannen dan kan dit door de trein te nemen naar Aalst, slechts vier minuutjes van Lede. Hier is een zwembad, een binnenspeeltuin en rollerskateparkescape room of misschien ontdek je nog iets zotter dan wij kunnen bedenken.

IMG_20200307_122209450_HDR.jpg

Huishoudelijk regelement

Download hier ons regelement.

Reserveren

Enkel voor weekendjes - geen kampen

Contactpersoon verhuur:


Jenthe de Meester
0471 41 05 95

verhuur@chironelelede.be


Dringende gevallen? Contacteer de hoofdleiding via hoofdleiding@chironelelede.be