©2019 by Chiro Nele Lede. Privacy - en cookiebeleid

#chironeleledebouwt

Enkele jaren geleden werd er al eens voorzichtig gezegd dat we met ideeën zaten voor een nieuw chirolokaal, maar vanaf nu is het ook concreet! We namen een architect onder de arm en besloten dat we in de Groenstraat blijven, het huidige lokaal gaan we grondig renoveren (zeg maar bijna opnieuw opbouwen) en we gaan er ook nog een deel aanbouwen zodat er zeker genoeg plaats is voor alle Nelekes om op zondag lekker te kunnen spelen.

Een nieuw chirolokaal kost natuurlijk handen vol geld. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig!
Jullie kunnen ons op drie manieren helpen:

Een gift doen

Vanaf 40 euro kunnen er giften gedaan worden op het rekeningnummer BE67 0000 1507 2887 van Chirojeugd-vlaanderen vzw met vermelding van GIFT OM3108. We doen dit vanaf 40 euro omdat giften vanaf dit bedrag fiscaal aftrekbaar zijn. Jullie betalen dus eigenlijk zelf maar 55 procent van jullie gift en de andere 45 trekken jullie terug via jullie belastingen. Er zullen dan ook attesten worden opgemaakt hiervoor.

Trooper

Via www.trooper.be/chironelelede je steentje bijdragen!

Dit is een website waar verschillende webshops aan meewerken. Als je via deze website doorklikt naar je favoriete webshops en zo je aankopen doet, schenkt deze website een deel van jouw aankoop aan ons. Als jullie bv regelmatig aankopen doen op collect and go kan je via onze link naar de collect and go site gaan en zo je bestelling doen zoals je gewoon bent. Hiervoor betalen jullie niets extra, dus dit is een gemakkelijke manier om de chiro te steunen.

Steunende evenementen

Wat hebben we geluk met onze VZW en oudleidingsploeg, zij zorgen keer op keer voor top evenementen die onze bouw het nodige duwtje in de rug geven!

Klik hier voor meer!

 
4321338305433849495[12237].jpg

Vorderingen

 
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now