Chiro Nele Lede

Last van saaie zondagen?

fullsizeoutput_2613.jpeg
 

Nelekes nieuws

 
inschrijven.png

Nieuwe inschrijvingen

27/04/2021

Schrijf jullie via onderstaande link in zodat de groepjes beperkt blijven en de aanwezigheden kunnen zorgen bijgehouden.

 
 
 

Eens kijken of het iets voor jou is?

DSC_0128.jpg

Trooper

Via www.trooper.be/chironelelede je steentje bijdragen!

Dit is een website waar verschillende webshops aan meewerken. Als je via deze website doorklikt naar je favoriete webshops en zo je aankopen doet, schenkt deze website een deel van jouw aankoop aan ons. Als jullie bv regelmatig aankopen doen op collect and go kan je via onze link naar de collect and go site gaan en zo je bestelling doen zoals je gewoon bent. Hiervoor betalen jullie niets extra, dus dit is een gemakkelijke manier om de chiro te steunen.

logo_trooper_small.gif
Plannen nieuw lokaal.jpg

#Chironeleledebouwt

Onze droom wordt werkelijkheid

Enkele jaren geleden werd er al eens voorzichtig gezegd dat we met ideeën zaten voor een nieuw chirolokaal, maar vanaf nu is het ook concreet! We namen een architect onder de arm en besloten dat we in de Groenstraat blijven, het huidige lokaal gaan we grondig renoveren (zeg maar bijna opnieuw opbouwen) en we gaan er ook nog een deel aanbouwen zodat er zeker genoeg plaats is voor alle Nelekes om op zondag lekker te kunnen spelen.

 

Groenstraat 2, 9340 Lede, Belgium

0479 10 26 01

IMG_3811.JPG