Chiro Nele Lede

Last van saaie zondagen?

fullsizeoutput_2613.jpeg
 

Nelekes nieuws

 
inschrijven.png

Nieuwe inschrijvingen

23/03/2021

Schrijf jullie via onderstaande link in zodat de groepjes beperkt blijven en de aanwezigheden kunnen zorgen bijgehouden.

 

Eetfestijn 2021

13 en 14 maart is het zover, ons jaarlijks eetfestijn! Ook wij steken ons concept dit jaar in het ‘take away’ jasje en zullen onze bestellingen huis aan huis leveren.

Wat houdt onze menu dit jaar in? We starten met een paprika-maïs soepje, daarna bieden wij chili con carne aan en om af te sluiten een homemade dessertje! Voor de vegetariërs is er een vegetarisch alternatief, chili sin carne. De maaltijden zullen per portie verpakt zijn en daarnaast bieden we ook de mogelijkheid aan litertjes saus te bestellen, ideaal om in te vriezen dus!

De prijs voor de volwassen menu bedraagt slechts 15 euro en de kindermenu 12 euro. De leveringen vinden plaats op zaterdag 13 maart tussen 17u en 20u en op zondag 14 maart tussen 11u en 14u.

 
 

Eens kijken of het iets voor jou is?

DSC_0128.jpg

Trooper

Via www.trooper.be/chironelelede je steentje bijdragen!

Dit is een website waar verschillende webshops aan meewerken. Als je via deze website doorklikt naar je favoriete webshops en zo je aankopen doet, schenkt deze website een deel van jouw aankoop aan ons. Als jullie bv regelmatig aankopen doen op collect and go kan je via onze link naar de collect and go site gaan en zo je bestelling doen zoals je gewoon bent. Hiervoor betalen jullie niets extra, dus dit is een gemakkelijke manier om de chiro te steunen.

Plannen nieuw lokaal.jpg

#Chironeleledebouwt

Onze droom wordt werkelijkheid

Enkele jaren geleden werd er al eens voorzichtig gezegd dat we met ideeën zaten voor een nieuw chirolokaal, maar vanaf nu is het ook concreet! We namen een architect onder de arm en besloten dat we in de Groenstraat blijven, het huidige lokaal gaan we grondig renoveren (zeg maar bijna opnieuw opbouwen) en we gaan er ook nog een deel aanbouwen zodat er zeker genoeg plaats is voor alle Nelekes om op zondag lekker te kunnen spelen.

 

Groenstraat 2, 9340 Lede, Belgium

0479 10 26 01

IMG_3811.JPG

©2019 by Chiro Nele Lede. Privacy - en cookiebeleid

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now