Affiche closet sale - bidong.png

Closet Sale

Met het mooie weer in aantocht is het tijd om onze kast nog eens op te ruimen. Heeft u nog items in uw kast liggen die u nooit meer aandoet, maar toch nog in goede staat zijn? Of bent u dringend op zoek naar nieuwe dingen? Wel dan is dit jouw kans, want Chiro Nele Lede heet jullie allen welkom op onze Closet Sale 2021!

De Closet Sale gaat door op de parking van de Ommegang in Lede op zondag 4 juli van 11u tot 18u. Wie graag een plekje wil om zijn kleren te verkopen kan zich inschrijven. Wij vragen €2,5 per parkeerplek om je standje op te stellen. Je zorgt voor eigen materiaal om je kleren/juwelen/... te kunnen presenteren. Het evenement start om 11u en eindigt om 18u, u kunt deze uren vrij invullen naar wens. Verder vragen wij om een mondmasker te dragen gedurende het hele evenement en raden wij het gebruik van Payconic ten zeerste aan. Wij voorzien ook een drankje voor iedere verkoper.

Tip: wij laten tussen alle kraampjes de nodige afstand om de maatregelen zo goed mogelijk te volgen, deelt u dus een kraampje met een vriendin/.. reserveer je plekje dan samen in 1 reservatie.